11 Jul 2013

Fakta! Aku memang memilih kawan...

Dah memang fakta aku memang memilih kawan. Tak suka? Lantak pi lah. Nak tahu macamana aku memilih kawan? Tengoklah cara aku berkawan. Fake or ikhlas? Hahaha jahat tak? First point nak tahu aku memilih kawan macamana, aku selesa berkawan, bercerita perkara yang tak pernah aku cerita like that lahh. Hahaha. *Mengigau tengah malam ni sementara tunggu sahur* Okayylahh gambar menceritakan segalanya. :)















Yang ikhlas,

10 Jul 2013

Dinner?

Assalamualaikum. Blog ni dah lama berhabuk sejak sibuk dengan urusan universiti. Dan sekarang aku berkesempatan untuk update latest story untuk korang :) Sebenarnya sangat banyak story nak kongsikan, tapi sekarang ni masa aku sangatsangatsangat terhad! Sorry. Ini pun rasa malas nak taip panjangpanjang ni. Hewhewhew.

Okay, 7 July 2013 barubaru ini telah berlangsungnya majlis yang julung kalinya diadakan untuk pelajar diploma kos komputer iaitu Majlis Makan Malam je. Hahaha. Diberi nama "The Gala Retro Diploma Computer Engineering  UniMAP 2013" yang bertemakan Retro. Majlis ni diadakan di Sentosa Regency Hotel, Alor Star yang melibatkan pelajar diploma kos komputer tahun 1, 2 & 3. Lecturer and timbalan dekan turut hadir ke sini. Ayat skema je :3

Malas nak bercerita, tengok gambar jela ea :) ada sikit je gambar time dinner ni. Peace (Y).




















Video SCCE Gala Retro Dinner : Klik sini. Tengok tau. Best!
Prepared by: My classmate

Ni je gambar yang mampu aku kongsikan. Hehehe. Sorry kualiti gambar sangat 'low' :)
Pasal makanan makan apa? Jangan tanya ea. Malas taip :P
In Memories 7 July 2013


Yang Benar,